Boudoir 

Van oorsprong is een Boudoir een aparte luxueuze ruimte die alleen weggelegd was voor welgestelden, en die diende voor het ochtendritueel van wassen en kleden van de vrouw des huizes. Het vertrek heeft lange tijd een erotische lading gehad vanwege de nauwelijks geklede dames. In de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw kwam dit ook in de fotografie tot bloei. Een typische boudoirshoot vindt plaats in een luxe omgeving van bijvoorbeeld een hotel of studio.

 


Urben / Urbex & Boudoir

Er zijn natuurlijk tegenwoordig verschillende variaties en locaties mogelijk, bijvoorbeeld een locatie dat sfeer ademt, zoals het prachtige oude leerlooierij in Rijen, Noord Brabant. De combinatie van een mooi oud pand en vrouwelijkheid, is en blijft een geweldige combinatie. 

Zelfvertrouwen

Boudoir Fotografie, geeft je een boost aan zelfvertrouwen, door de prachtige foto's die je als eindresultaat krijgt. Je voelt je vrouwelijk en het levert mysterieuze en sexy foto's op. Classy but not trashy! Een unieke ervaring die je zeker een keer mee moet maken!

Vrouwelijkheid

Vrouwelijkheid is jouw identiteit waarin jij de meest aantrekkelijke versie van jezelf bent. Het is niet alleen een kledingstijl, maar ook een houding, een omgangsvorm, hetgene wat je uitstraalt, zowel naar jouw omgeving als naar jezelf.

Niets hoeft, alles mag

Er is voor sommige best een drempel te overwinnen,  om zo’n sessie te boeken, maar heb je die stap eenmaal genomen, krijg je absoluut geen spijt. Je bepaald zelf je grenzen. Niets hoeft, maar alles mag. 

 

Ontspannen sfeer

Het resultaat is natuurlijk belangrijk, maar het begint allemaal bij een ontspannen sfeer. Het is ook erg belangrijk dat je plezier hebt. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en je krijgt tips voor poses. Ook als je geen ervaring hebt voor de camera, nemen we de tijd en zorgen we samen voor mooie professionele foto’s.


Heb je nog vragen ?

Heb je verder nog vragen ? Is je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden en jouw wensen. 

Volg ook mijn nieuwe Instagram account in dit thema :

Instagram.com/darkoraw

* Voor een boudoir shoot wordt een basis shoot tarief gerekend van 199 euro. Dit is excludief reiskosten en eventuele huur van de locatie. Een shoot op een locatie zoals de foto's hierboven, in een oude leerlooierij in Rijen, komt neer op 299 euro, inclusief huur en reiskosten. Voor een shoot wordt een aanbetaling gevraagd van 70 euro. Je krijgt 20 bewerkte foto's in kleur en zwart wit + alle onbewerkte foto's er gratis bij.