Industrieel

Deze shoots worden gemaakt op een urbex, urban of industriële locatie. Dit zorgt direct voor een hele mooie, stoere en unieke sfeer. Of het nu een shoot van kinderen is, familie, boudoir of bruiloft, deze ruige omgeving is geschikt voor allerlei thema's. 

Urbex

Urbex is de afkorting van urban exploring wat letterlijk “het verkennen van het stedelijke” betekent, oftewel het fotograferen en bezoeken van verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties. Het is een geweldige wereld waarin één belangrijke, ongeschreven urbex-regel bestaat “Leave nothing but footprints, take nothing but pictures”. Met deze shoots wordt het beste uit 2 werelden gecombineerd, Urbex & Portret. 

 


Familie shoot brabant urban
Familie shoot brabant urban
Urban Urbex Fotograaf portret Noord Brabant
Urban Urbex Fotograaf portret Noord Brabant
Familie shoot brabant urban

Overige Locaties

Er zijn natuurlijk veel mooie plekjes in een stad te vinden waar je hele toffe foto's kunt maken om bovenstaande sfeer te krijgen. Denk aan een parkeergarage, bruggen, stadscentrum, station, steegjes of een industrieel pand. Er zijn ook veel mogelijkheden met het huren van een mooie industriele binnenlocatie. Deze kosten zijn niet in de prijs inbegrepen, maar in dat geval, ontang je een offerte op maat en zoeken we naar de meest geschikte en mooie locatie bij jou in de buurt.

 

Oude Leerlooierij in Rijen

Een hele mooie locatie!  Deze locatie is erg geschikt voor verschillende soorten thema’s betreft fotografie. Of het nu Familie, kinderen, love of boudoir shoots zijn, de setting en sfeer dat het oude pand ademt, zie en voel je direct terug op de foto’s. De oude raampartijen, de vele oude details en ook voornamelijk het lichtinval is prachtig. Wil je echt een keer iets bijzonders? Dan is dit de perfecte locatie voor jou! 

 

De Stoommachine in Oisterwijk

Een nieuwe locatie waar ik erg trots op ben! Het kloppende hart, van de vroegere industriële activiteiten op het terein van de voormalige Koninklijke Verenigde Leder ( K.V.L. ). Wil je het ultieme industriële gevoel? Dan is dit de perfecte locatie!
De locatie heeft vele details, oude machines, buizen, meterkasten met als grootste middelpunt een grote Stoommachine. 
Vanaf eind februari 2022 starten de eerste shoots op deze unieke locatie. 

 

Album