Vaste Locaties


Oude Leerlooierij ( Pand127)

Een hele mooie locatie in Rijen en tevens mijn thuisbasis. Deze locatie is erg geschikt voor verschillende soorten thema’s betreft fotografie. Of het nu Familie, kinderen, love of boudoir shoots zijn, de setting en sfeer dat het oude pand ademt, zie en voel je direct terug op de foto’s. De oude raampartijen, de vele oude details en ook voornamelijk het lichtinval is prachtig. Wil je echt een keer iets bijzonders? Dan is dit de perfecte locatie voor jou! 

 De Stoommachine 

Een nieuwe locatie in Oisterwijk waar ik erg trots op ben! Het kloppende hart, van de vroegere industriële activiteiten op het terrein van de voormalige Koninklijke Verenigde Leder ( K.V.L. ). Wil je het ultieme industriële gevoel? Dan is dit de perfecte locatie!

 

 

De locatie heeft veel details, oude machines, buizen, meterkasten met als  middelpunt een grote Stoommachine. De stoommachine is te vinden op de bovenste verdieping. Onder de stoommachine is een grote kelder allerlei machines, buizen en mooie oude muren. 

 

Vanaf eind februari 2022 starten de eerste shoots op deze unieke locatie. 

www.destoommachine.nl

 


Fort Sabina

Fort Sabina is een prachtig fort aan het water in Heijningen. Ze openen hun site met : "Het best bewaarde geheim van West Brabant ". Hier is verder ook geen woord aan gelogen. Je hebt verschillende ondergronds bunkers met mooie oude muren, ramen en deuren. Deze locatie is tevens erg mooi voor buiten shoots. In de zomer kleurt alles groen en met het hoofdgebouw op de achtergrond, waan je je echt even op een andere plek!

 

 

Op het fort is ook een gezellige brasserie, de Kletsmajoor, waar je heerlijk buiten op de terrasjes een hapje kunt eten en of drinken. Verder worden er regelmatig verschillende evenementen gehouden voor jong en oud. 

www.fortsabina.nl

 


Urbex

Urbex is de afkorting van urban exploring wat letterlijk “het verkennen van het stedelijke” betekent, oftewel het fotograferen en bezoeken van verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties. Het is een geweldige wereld waarin één belangrijke, ongeschreven urbex-regel bestaat “Leave nothing but footprints, take nothing but pictures”. Met deze shoots wordt het beste uit 2 werelden gecombineerd, Urbex & Portret.