Low Key Fotografie

Low Key is het maken van donkere,  mystieke foto's door te fotograferen met weinig licht. Je kan een specifiek onderdeel van een foto fantastisch uitlichten door middel van het juiste gebruik van licht. Bij deze techniek gaat het erom de aandacht te vestigen op een bepaald punt door de rest van de foto onderbelicht te laten. Je krijgt hierdoor direct een prachtige sfeer in de foto. Deze shoots zijn eventueel bij U thuis te realiseren, door een mobiele studio bij U thuis op te zetten.

 

Vaak wordt er, in een low key foto, bijna alleen gebruik gemaakt van donkere kleuren, zelfs zwart. Zwart is donker en somber, maar daarentegen juist ook mooi en chique. Je foto heeft dus een compleet andere sfeer dan normale foto’s. Het voelt als mysterieus aan.

Justin Konings Zevenbergen Low Key Fotografie, Fotograaf , Zevenbergen Noord-Brabant, Rotterdam, Roosendaal, Etten-Leur, Shoote.jpg

Hierboven een close up portret.

Zie hierboven een samengevoegde foto van 2 broers. 

Low Key foto's zijn ook erg geschikt om creatief te bewerken. Bijvoorbeeld een beeld waarin losse portret foto's van je gezin, samengevoegd worden tot 1 geheel. Vaak wordt er gekozen om Low Key om te zetten naar een zwart / wit foto, maar je krijgt altijd alle foto's in kleur en zwart / wit aangeleverd.

Een samengevoegde Low Key foto.

Thema's

Eigenlijk zijn alle thema's mogelijk in deze stijl. Of het nu voor een familie shoot, fashion, zwangerschap, kinderen of boudoir is, Low Key is eigenlijk overal voor toe te passen. Spreekt deze stijl je aan? Heb je verder nog vragen ? Je mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor de mogelijkheden en eventuele wensen. 


Album