Nieuwe Locatie "Stoommachine "

Een nieuwe locatie in Oisterwijk waar ik erg trots op ben! Het kloppende hart, van de vroegere industriële activiteiten op het terrein van de voormalige Koninklijke Verenigde Leder ( K.V.L. ). Wil je het ultieme industriële gevoel? Dan is dit de perfecte locatie!

Lees meer »

De film Ferry Netflix " kleine Ferry "

Ik heb een hele leuke shoot mogen doen met Mika de Wild. Mika speelt een scene in de film Ferry. Ferry is de hoofdrolspeler van de succesvolle Netflix serie Undercover. In de film wordt er ook even teruggekeken naar zijn jeugd. Dit is het moment waar Mika zijn acteer kunsten laat zien. De release van de film is op vrijdag 14 mei en ik zou tegen iedereen willen zeggen.... kijken! 

Lees meer »

Shoots tijdens Corona maatregelen

Allereerst wil ik benadrukken dat gezondheid en het houden aan de maatregelen de belangrijkste criteria zijn in deze rumoerige tijden. Laten we bij alles wat we doen in de samenleving onze gezonde verstand blijven gebruiken en ervoor zorgen dat we het virus samen onder controle krijgen!

Lees meer »

Shoots & Corona virus

Alle shoots die gepland staan kunnen doorgaan, met uitzondering van de shoots waar meer dan 100 gasten zullen komen, zoals bijvoorbeeld bruiloften en grotere evenementen. Voor de reguliere shoots gelden natuurlijk de landelijke voorschriften. Ben je ziek, verkouden en/of lichte griepverschijnselen, dan zullen we de afspraak verzetten en dus een nieuwe datum prikken. Verder houden we gepaste afstand en groeten we met een grote lach! :) 

Lees meer »

Zakelijke Profielfoto's T.A.L. Holland

Vorige week een hele leuke opdracht mogen doen bij T.A.L. Holland B.V.. De bedoeling was, om voor al het personeel, de foto's op LinkedIn en in de toekomst op de website, op 1 lijn te krijgen. Mooie rustige zakelijke foto's en natuurlijk allemaal met dezelfde uitstraling. 

Lees meer »

Portfolio Shoot Justin Konings

Afgelopen week een hele toffe Low Key shoot gedaan met Justin. Justin vroeg mij om dit soort type foto's te maken, aangezien hij dit soort foto's nog niet in zijn portfolio had. Justin is model en is regelmatig in Milaan en Istanbul voor zijn werk te vinden. Het lijkt mij erg tof om hier wat meer opdrachten in te krijgen en langzaam in de fashion te groeien. 

Lees meer »

De straten van Milaan

Afgelopen Vrijdag 13 december een dag in Milaan geweest en natuurlijk  mijn camera meegenomen. Ik wilde in plaats van al het pracht en praal en luxe boetieken, een andere kant van Milaan laten zien. Ook mijn nieuwe lens kreeg nu de kans om zijn werk te doen. De 20mm f1.8 van Nikor.

Lees meer »

Nieuw lens in de familie

Om iedereen natuurlijk op de beste manier de mooiste foto's te kunnen geven, heb ik een nieuwe lens aangeschaft, als toevoeging aan mijn huidige assortiment. ( 24-70mm f2.8, Sigma 85mm f1.4 Art, 50mm f1.8G ) Het betreft een groothoek lens van Nikon, de 20mm 1.8G. Een ideale lens voor grote groepen, kleine ruimtes, straat en landschaps fotografie. Een lens waar je extra creatief kan zijn vanwege zijn bijzondere perspectief. Een groot voordeel van deze lens is ook, dat je weinig vertekening hebt, wat natuurlijk voor portretten ideaal is. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Lees meer »

Mijn foto in BN DeStem

Marloes Mol heeft een interview gegeven in het dagblad BN DeStem, waarbij mijn foto gebruikt is! Marloes is influencer en heeft haar eigen lifestyle blog. Ze vertelt in het interview over het verdwijnen van likes op insta en de voordelen hiervan. Zie hieronder een printscreen van het interview en mijn foto.

Lees meer »

Shoots Kroatië

Wegens groot succes afgelopen zomer, bied ik weer shoots aan in Kroatië, voor al onze Nederlands vakantiegangers! De 1e 4 boekingen zijn alweer binnen voor de zomer van 2020!

Lees meer »