Nieuw lens in de familie

Gepubliceerd op 5 december 2019 om 10:31

Om iedereen natuurlijk op de beste manier de mooiste foto's te kunnen geven, heb ik een nieuwe lens aangeschaft, als toevoeging aan mijn huidige assortiment. ( 24-70mm f2.8, Sigma 85mm f1.4 Art, 50mm f1.8G ) Het betreft een groothoek lens van Nikon, de 20mm 1.8G. Een ideale lens voor grote groepen, kleine ruimtes, straat en landschaps fotografie. Een lens waar je extra creatief kan zijn vanwege zijn bijzondere perspectief. Een groot voordeel van deze lens is ook, dat je weinig vertekening hebt, wat natuurlijk voor portretten ideaal is. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Beschrijving :

 

FX-formaat objectief met een vaste brandpuntsafstand van 20 mm ultragroothoek en een helder maximaal diafragma van f/1.8. Een uitstekende keus voor creatieve fotografen die het perspectief willen overdrijven.

Met hoogwaardige optiek en een compact, licht ontwerp is dit een veelzijdig objectief dat uitstekend geschikt is voor binnenopnamen, straatreportages, weidse landschappen en onderwaterfotografie, maar ook voor veelomvattende filmscènes.

Het grote maximale diafragma van f/1.8 produceert een kleine scherptediepte met een vloeiende bokeh en heldere opnamen bij weinig licht. De hoogwaardige optiek produceert een scherpte van rand tot rand met een minimale vertekening.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.