Shoots tijdens Corona maatregelen

Gepubliceerd op 22 april 2020 om 08:19

Allereerst wil ik benadrukken dat gezondheid en het houden aan de maatregelen de belangrijkste criteria zijn in deze rumoerige tijden. Laten we bij alles wat we doen in de samenleving onze gezonde verstand blijven gebruiken en ervoor zorgen dat we het virus samen onder controle krijgen!

 

Fotografie heeft zoals in veel andere sectoren een enorme dreun gekregen, maar een shoot plannen is zeker niet onmogelijk! Als we de richtlijnen volgen, komt het voor de fotografie erop neer ; maximaal 1 gezin tegelijk ( dit i.v.m. de samenscholingsverbod ) ,  koppels, zwangerschap shoots en portretten kunnen dus gewoon plaatsvinden. Wel zal er een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter in acht genomen worden. In de praktijk zal deze afstand nog iets groter zijn, aangezien ik een lens zal gebruiken, waarmee er op een grotere afstand gefotografeerd zal gaan worden. Alle shoots zullen buiten in de open lucht plaatsvinden en dus geen studiofotografie. 

 

Door de Corona crisis is er een nieuw concept ontstaan, namelijk "raam fotografie ". Dit concept is ontstaan om fotografen en gezinnen veilig te kunnen laten fotograferen en om deze bijzondere tijden vast te kunnen leggen als herinnering voor later van onze " Intelligente Lockdown " en de crisis waar we met z'n allen in zitten. Verder geeft het de fotografen de kans om hun werk uit te kunnen blijven oefenen en te zorgen voor een inkomstenbron. Deze minishoots wil ik ook aanbieden voor maar 65 euro, waarbij je 3 bewerkte foto's krijgt in kleur en zwart wit. 

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met me op! 

 

Pas op elkaar, gebruik je verstand en blijf gezond,

 

Groeten,

 

Dejan 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.