Reactie plaatsen

Reacties

Patrick de Groot
3 maanden geleden

Waanzinnige fotoschoot gehad.Eerst thuis en daarna op locatie. Heel relaxte sfeer.
Foto's zijn waanzinnig geworden en een heleboel positieve reacties gehad. Dejan is iemand die precies weet wat hij doet en kan hem iedereen aanraden.Mensen zullen er absoluut geen spijt van krijgen.
Dejan, nogmaals bedankt!!!!

Angela
6 maanden geleden

Echt een super leuke shoot gehad!! En hele mooie foto's ontvangen😁 super bedankt Dejan

Justin Konings
6 maanden geleden

Heel erg tof! Heel erg blij met de foto's. Bruikbaar voor mijn portfolio! Erg Professioneel. Je luisterde naar wat ik nodig had voor mijn portfolio. Het eindresultaat is echt top. Zeker een aanrader voor anderen om een shoot bij je te doen. Gegarandeert goede foto's! Heel erg Bedankt, Dejan.

Marc de Feij
6 maanden geleden

Op de slechtste dag van het jaar qua weer wist jij er een topshoot van te maken van onze kinderen en neefjes. Op een zeer bijzondere locatie heb jij een hele mooie serie foto’s van ze gemaakt, waar de opa’s / oma’s en wij heel blij mee waren. We hebben genoten van jouw creativiteit en oog voor belichting en details. Wij kunnen jou van harte bij iedereen aanbevelen voor de perfecte fotoshoot! Bedankt.

Monique
8 maanden geleden

Een hele leuke fotoshoot gehad met een ontspannen en professionele sfeer. Creatief in het bedenken van originele plaatsen om mooie foto's te maken. Neemt echt de tijd en dat is te zien op de prachtige foto's die gemaakt zijn van mijn gezin en van mezelf. Goede kwaliteit foto s en het wordt nog lastig om te kiezen welke aan de muur komt omdat ze allemaal fantastisch zijn. Echt een aanrader!!

Jamie Kersten
8 maanden geleden

Dejan, je bent top! De foto's zijn prachtig, stuurt meerde opties door (zwart/wit & andere effecten). Heeft een goed inzicht qua lichtinval etc. Meteen een volgende shoot geboekt!

Willy
9 maanden geleden

Dejan, in 1 woord fantastisch!!!
Je geduld en enthousiasme zijn terug te zien in de foto's.
Super bedankt voor de gezellige shoot.
Komt zeker een vervolg(zwarte band)

Adrienne Aarts
9 maanden geleden

Lieve Dejan, onwijs bedankt dat je onze speciale dag nog wat specialer hebt gemaakt! Wij zijn onwijs blij met de foto’s!

Jenny v Dijk
9 maanden geleden

Dejan, super bedankt voor de mooie foto's! Het was echt heel relaxed om in onze vakantie met jou op stap te gaan. De hele familie, volwassenen en kids, was op zijn gemak en we hebben goed schik gehad. Wij denken er met een grote glimlach op ons gezicht aan terug, en aan de muur hangt het mooie resultaat.

Annabelle
9 maanden geleden

Wat een topper ben je Dejan!! Supertoffe shoot gehad in karate outifit. Kids waren gelijk vertrouwd met jou, voelde zich op hun gemak. En wat hebben we gelachen!! En die foto’s..wauw geen woorden voor!! Zo mooi, tof en nog mooier en nog toffer! Complimenten!! Ik raad iedereen die een fotograaf zoekt jou aan! Je bent een topper!