Reactie plaatsen

Reacties

Wendy En joshua
3 dagen geleden

Wij Kunnen niet anders zeggen dan GEWELDIG!
Super vriendelijke man! Hij nam de tijd wij hadden 2 drukke honden bij maar ondanks dat zijn het super toffe fotos geworden! Wij kijken uit naar onze volgende fotoshoot op een andere locatie !

Zeker een aanrader!

Maxime Roeland
14 dagen geleden

Wat een leuke vriendelijke man. Zo leuk ook met kinderen. Onze kleine meid was er gek van. En dit is te zien in de fotootjes. De kleine wou alleen maar lachen naar hem. Nou de foto’s zijn geweldig. Een man met hart voor zijn vak. Prachtige foto’s. Echt een aanrader. Wij komen zeker terug!

Carola
16 dagen geleden

Vorige week last minut een fotoshoot geregeld bij dejan
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zo tevreden ben
Ze zijn zo mooi geworden en op een prachtige locatie
We hadden de foto's heel snel nodig en zelfs dat kon geregeld worden..
Leuke fotograaf waar iedereen zich bij op zijn gemak voelde
We gaan zeker snel nog eens terug!

Danielle
18 dagen geleden

Een super leuke shoot gehad in de leerlooierij in rijen. Wat een mooie foto’s zijn eruit gekomen en dat met twee kindjes, waarvan eentje liever rond rende dan op de foto ging. Toch is het Dejan gelukt hem mooi op de foto te krijgen! We vonden de shoot erg leuk om te doen en zijn super blij met de foto’s. Zeker een aanrader!

Johanna Adriana
2 maanden geleden

Echt een super toffe fotograaf! Ik heb een onwijs gezellige shoot gehad met prachtig resultaat! Echt een aanrader.

Linda Verheijden
4 maanden geleden

2 weken geleden met mijn gezin een fotoshoot gehad in een oude leerlooierij in Rijen. We hebben in dat uur veel gelachen en plezier gehad. Dejan maakt het gezellig en is een top fotograaf. De fotos waren en zijn echt top. Een echte aanrader om dit met je gezin of met je partner te doen. Tot volgend jaar Dejan. 😉

Evy Brekelmans
4 maanden geleden

Last minute gelukkig een zwangerschapsshoot in kunnen plannen! Een ervaring die ik niet had willen overslaan. Foto's gemaakt in Rijen met een super mooi resultaat. Een blijvend aandenken aan een super zwangerschap. Eerste paar foto's beloven veel goed. Toppie Dejan!
De tijd vloog voorbij in deze ontspannen en ongedwongen setting.

Jason van Huijgevoort
5 maanden geleden

Twee weken geleden een familie shoot laten maken. De foto's zijn prachtig geworden. Ze zijn gemaakt in de leerlooierij in Rijen. Foto's kwamen zelfs eerder dan verwacht! Complimenten ook voor diegene die 4 jonge kids tegelijk en met een lach op de foto krijgt! Zeker een aanrader. Complimenten!

Adrienne
5 maanden geleden

Een ontzettende leuke shoot gehad met onze 2 maanden oude baby. Hij neemt echt de tijd voor je, waardoor je je op je gemaakt voelt. En de foto’s zijn super geworden!

Marita brans
9 maanden geleden

We hebben een heerlijke fotoshoot gehad op Koningsdag
Mijn dochters vonden het zo leuk dat ze er een vast uitje van willen maken in de mei vakantie de locatie was ook zeer mooi
En nog wel het belangrijkste een zeer leuke sociale en vooral kindvriendelijk fotograaf
We hebben genoten en het resultaat is meer dan prachtig
Groetjes Marita Liv en Ava