Reactie plaatsen

Reacties

Samantha, Michel en Liam
3 dagen geleden

Een toffe Urban fotoshoot gehad, met als eindresultaat geweldige foto’s (!): mooi, spontaan, stoer en net even anders! Het was ook erg gezellig, tijdens de shoot heel veel gelachen. Fijne en spontane communicatie voor, tijdens en na de shoot en de foto’s hadden we méga snel! Dejan, onwijs bedankt voor de leuke shoot en geweldige foto’s!

Susanne Mathijssen
4 dagen geleden

afgelopen zaterdag een Urban fotoshoot gehad. WAUW wat een gave en mooie foto's! En wat een goede fotograaf legt goed aan kinderen uit wat ze moeten doen, hoe ze moeten staan. Wij hebben onze vaste fotograaf gevonden!

Naomi
een maand geleden

Wij hebben een hele toffe shoot gehad op locatie! Voor de familie nam hij alle tijd.
Ondanks het mindere weer zijn de foto's echt gaaf geworden. Wij zijn er super blij mee!!

Femke Broekmeulen
een maand geleden

Na enkele keer een fotoshoot gehad te hebben heb ik eindelijk een fotograaf gevonden die zijn vak staat. Hij neemt de tijd en rolt zelfs over de grond door mieren en andere beestjes om zo een goede/aparte foto te krijgen. Ook voor de nazorg krijgt hij een dikke voldoende, want de bewerking van de foto’s raffelt hij niet af maar steekt daar tijd in. Ik kan hem zeker aanraden en zal hem dan ook weer vragen voor een volgende shoot. Al vraag ik me af of hij daarop zit te wachten aangezien ik erg veeleisend ben geweest ;). Maar ook daar kan hij op inspelen. Zelfs toen ik met een idee kwam wat voor hem nog (redelijk) nieuw was, heeft hij mij met het eindresultaat doen verbluffen. Kortom; niks dan lof!!

De van Dammen
2 maanden geleden

Supergave fotoshoot gehad. Was voor ons de tweede keer. Foto's die niet standaard zijn, echt een aanrader.
We hebben wederom een gezellige dag gehad en we hebben veel gelachen. Nogmaals hartelijk dank!!

Patrick de Groot
5 maanden geleden

Waanzinnige fotoschoot gehad.Eerst thuis en daarna op locatie. Heel relaxte sfeer.
Foto's zijn waanzinnig geworden en een heleboel positieve reacties gehad. Dejan is iemand die precies weet wat hij doet en kan hem iedereen aanraden.Mensen zullen er absoluut geen spijt van krijgen.
Dejan, nogmaals bedankt!!!!

Angela
8 maanden geleden

Echt een super leuke shoot gehad!! En hele mooie foto's ontvangen😁 super bedankt Dejan

Justin Konings
8 maanden geleden

Heel erg tof! Heel erg blij met de foto's. Bruikbaar voor mijn portfolio! Erg Professioneel. Je luisterde naar wat ik nodig had voor mijn portfolio. Het eindresultaat is echt top. Zeker een aanrader voor anderen om een shoot bij je te doen. Gegarandeert goede foto's! Heel erg Bedankt, Dejan.

Marc de Feij
9 maanden geleden

Op de slechtste dag van het jaar qua weer wist jij er een topshoot van te maken van onze kinderen en neefjes. Op een zeer bijzondere locatie heb jij een hele mooie serie foto’s van ze gemaakt, waar de opa’s / oma’s en wij heel blij mee waren. We hebben genoten van jouw creativiteit en oog voor belichting en details. Wij kunnen jou van harte bij iedereen aanbevelen voor de perfecte fotoshoot! Bedankt.

Monique
10 maanden geleden

Een hele leuke fotoshoot gehad met een ontspannen en professionele sfeer. Creatief in het bedenken van originele plaatsen om mooie foto's te maken. Neemt echt de tijd en dat is te zien op de prachtige foto's die gemaakt zijn van mijn gezin en van mezelf. Goede kwaliteit foto s en het wordt nog lastig om te kiezen welke aan de muur komt omdat ze allemaal fantastisch zijn. Echt een aanrader!!