Reactie plaatsen

Reacties

Familie van Logten
een maand geleden

In november foto’s laten maken. We zouden ze ongeveer na 3,5 week ontvangen. Helaas zitten we nu in januari en hebben we nog geen foto’s. Lees echter meerdere reviews waarbij mensen ze wel hebben ontvangen. Wij die ook kerstfoto’s hadden laten maken hebben dan geen verwachte kerstkaarten kunnen sturen, want hebben nog steeds geen foto’s. Ook word er niet meer op berichten gereageerd en voelen ons hierdoor opgelicht.

Dejan
een maand geleden

Beste, ik heb iedereen geïnformeerd dat mijn vader stervende is en wij in een zware periode zitten, waar euthanasie snel zal volgen. Wellicht heb ik jou niet geïnformeerd? Wat ik mij niet voor kan stellen.... een paar weken later de foto's zodat ik mijn ouders kan steunen en de laatste weken in zn leven bij hem kan zijn, lijkt mij niks dan normaal en krijg hier van iedereen begrip. Je mag mij altijd nog even appen.

Mariska van Nunspeet
3 maanden geleden

Prachtige foto's laten maken van onze 3 kinderen voor het 40-jarig jubileum van onze ouders.
Wat waren de foto's mooi geworden en zijn ze er blij mee. Ze kunnen gewoon niet kiezen welke de mooiste is, dus iedere dag wordt er een foto omgeklapt in de klapper.
De sloot zelf was ook erg fijn. Dejan neemt alle tijd die nodig is, en de kinderen voelde ze zich erg snel op hun gemak.
Wij komen zeker nog een keer terug voor een familiefoto!

Wendy
3 maanden geleden

Inmiddels al 2 shorots gedaan bij Dejan. Eentje in de oude leerlooierij met ons eigen gezin; wat een prachtige setting en wat is Dejan een fijne fotograaf, ook voor de kinderen, om mee te werken. De tweede shoot was met heel de familie op de Loonse en Drunense Duinen. Een enorme uitdaging om 8 volwassenen, 5 kinderen en een hond mooi op de foto te krijgen, maar wat is dat Dejan goed gelukt. Een echte aanrader!

Danique Mureau
3 maanden geleden

Leuke shoot gehad in een oude leerlooierij. Locatie echt top. Sfeer was goed dat zorgde voor een vlotte shoot. Contact zeer goed en snelle reacties. En de foto’s echt geweldig, wij zijn heel blij en komen zeker nog een keer terug !

Carina
6 maanden geleden

Heel blij met het eindresultaat, echt een eigen stijl en daardoor bijzonder mooi

Daisy Van Kasteren - Van Burg
8 maanden geleden

Het is al weer een poosje geleden, najaar 2021 dat wij een shoot hebben gehad bij Dejan.
Beter laat dan nooit, maar zeker niet minder gemeend! Niets dan lof voor jouw werk!
Dejan is een laagdrempelige en enthousiaste fotograaf! Superlief en spontaan geweest voor onze dochter. Je voelt je op je gemak!
De stijl van Dejan vinden wij prachtig, op industriële locatie wat echt bij ons past
Inmiddels is ons nieuwe huis bijna klaar en krijgen de shoot foto's eindelijk een plekje!
Dankjewel! En graag tot ziens, Sjors , Daisy en Jenna

Elise
8 maanden geleden

Na een hele leuke en gezellige ochtend tijdens de fotoshoot zijn wij super blij met het resultaat. Echt hele mooie en bijzondere foto's van ons gezin. 🤩
SUPER BEDANKT DEJAN!!!

Martine De jager
9 maanden geleden

Wouw super prachtige foto gemaakt. We zijn er zo blij mee. Super leuke vriendelijke fotograaf. Je krijgt echt het waar voor je geld! Echt een aanrader!! Dankjewel!!!

Evelien
9 maanden geleden

Super gave en fijne shoot gehad in de Leerlooierij en de volgende staat alweer gepland! En de fotos zijn prachtig!

Angelique
10 maanden geleden

Super leuke middag gehad in Oisterwijk! De foto's zijn top 👌 ! Groetjes!